ÚLTIMES NOTÍCIES

Subiela pregunta al Consell per actuacions pendents en els passos a nivell de Burjassot

El diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) i coordinador del partit en Burjassot, Toni Subiela, ha preguntat a la consellera d’Obres Públiques, María José Salvador, “quàn es van a portar a terme les actuacions pendents per a aumentar i garantisar la seguritat en els passos a nivell del metro en Burjassot”.

En concret, Subiela s’ha referit en la seua bateria de preguntes al pas a nivell del carrer Mariano Ribera, sobre el que “el ple de l’Ajuntament va aprovar en febrer de 2016 una moció de Cs Burjassot per a instar a la Conselleria a millorar l’accessibilitat dels peatons”.

El parlamentari ha destacat que en el “informe sobre la situació dels passos a nivell elaborat per FGV se senyala que, prèviament a l’actuació de la Conselleria, l’Ajuntament de Burjassot deu eixecutar l’ampliació d’una acera”, per lo que Subiela ha preguntat si “la Conselleria s’ha posat en contacte en el consistori per a poder portar a terme les obres pertinents”. Per al diputat de Ciutadans, “pese a que tant l’alcalde com la consellera són del PSOE, la descoordinació i falta de sintonia són evidents”.

“El llament històric i constant dels socialistes de Burjassot era que el PP no prenia cap mesura en el poble, pero en l’arribada del PSOE a la Generalitat la cosa seguix igual de mal o pijor”, ha assegurat Subiela, qui ha recordat que “el soterrament de les vies del metro, la més urgent i necessària actuació, seguix paralisada des de fa anys”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: