ÚLTIMES NOTÍCIES

Bombas Gens Centre d’Art inicia en octubre la seua oferta didàctica

· La programació orientada a la comunitat escolar inclou visites dialogades i tallers que atenen els diferents nivells i etapes educatives.

Dos mesos després de l’inauguració, i superada la sifra de 16.000 visitants, Bombas Gens dirigix ara la seua atenció al públic escolar. En eixa finalitat, el Centre d’Art ha iniciat la seua oferta didàctica, destinada a coleges i instituts.

La programació orientada a la comunitat escolar inclou visites dialogades, tallers i treballs en aula que atenen els diferents nivells i etapes educatives, des de 3er d’infantil a bachillerat. “Proponem diferents itineraris en base a les exposicions en curs i el propi edifici. Totes les activitats partixen d’ací, i seran dinamisades per mediadors que incentiven el diàlec, l’imaginació i l’experimentació tant de l’alumnat com del professorat”, explica Sonia Martínez, Coordinadora d’Activitats Culturals i Educatives del centre.

Realisar un viage en el temps visitant el refugi de la Guerra Civil i el celler medieval de les instalacions, crear un llibre d’artiste colectiu a partir de les fotografies preses allà mateix, o estampar postals per treballar conceptes com la serialitat i la reproducció. Són només alguns eixemples dels diferents tallers programats.

“Tots els proyectes pedagògics es basen en la creació de dispositius de participació de diversa classe, per tal d’apreciar, fruir i anar ocupant el centre d’art com un lloc propi. Busquem provocar un canvi en el públic de Bombas Gens, fent-los passar de visitants a usuaris. I és fonamental que este treball comence pels més jóvens”, afirma Nuria Enguita, directora de Bombas Gens Centre d’Art.

El programa estarà en funcionament del 18 octubre al 7 de juny i les activitats tindran lloc els dimecres i dijous d’11:30 a 13:30. Per a informació i reserves s’ha habilitat el mail educacio@bombasgens.com

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: