ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna contracta a 26 jóvens per a millorar la seua experiència

L’Ajuntament de Paterna ha donat la benvinguda este matí a les 26 persones que gojaran d’un contracte anual de pràctiques laborals en el consistori en l’objectiu de millorar la seua experiència laboral i acreditació professional.

L’Alcalde Juan Antonio Sagredo, acompanyat del regidor d’Ocupació, Julio Fernández, ha rebut en el saló de ple als jóvens professionals en el seu primer dia de treball en l’administració local, en el que han rebut un curs en prevenció de riscs laborals.

Durant la recepció, l’Alcalde ha tingut ocasió d’animar als jóvens a “aprofitar l’experiència per a deprendre lo màxim possible del funcionament de l’administració pública, recordant sempre que realisen un servici públic dirigit als ciutadans i ciutadanes”.

Ademés, Sagredo ha destacat “l’importància d’este tipo d’iniciatives que permeten als jóvens adquirir pràctica en el món laboral i, per extensió, promoure la creació d’ocupació i fomentar la contractació”.

Els jóvens han segut seleccionats dins dels Programes d’Incentius a la Contractació de Persones Jóvens en i sense qualificació EMCUJU i EMPUJU en el marc del Sistema Nacional de Garantia Jovenil.

Durant el pròxim any, els contractats desenrollaran llabors en les àrees de manteniment, jardineria, electricitat, fontaneria o fusteria. Ademés, també s’ha contractat personal qualificat per a treballar en les àrees d’Infraestructures, Educació, Deports, Informàtica o Facenda.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: