ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna bonificarà el 50% de l’abonament del metro als seus estudiants

L’Ajuntament de Paterna ha obert el determini per a que els estudiants empadronats en el municipi soliciten la targeta transport de FGV.

El nou abonament tindrà una validea de nou mesos, del 15 d’octubre de 2017 al 14 de juliol de 2018, i durant este periodo els beneficiaris podran realisar viages illimitats en les zones de la seua elecció.

El preu de l’abonament varia en funció de les zones elegides per l’usuari, aixina com si es tracta de renovació o nova targeta. D’esta manera, per una sola zona el cost total dels nou mesos serà de 267 euros; 333,20 euros per dos zones; 397,75 per tres zones i 452,30 pel total de les quatre zones. A este preu, se sumarien 2 euros en cas de renovació de targeta o 4 euros en cas de solicitar-se una nova.

En relació en els preus dels abonaments, la regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha alvançat que “des de l’Ajuntament s’està tramitant una subvenció sobre els preus actuals del 50% en la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Facenda i Administracions Públiques”.

Tal i com ha explicat Campos, “una volta aprovada la subvenció, l’Ajuntament s’encarregaria de reembossar el 50 % del pago a tots aquells estudiants que hagueren solicitat la targeta”.

Per a conseguir l’abonament transport, els beneficiaris deuran presentar la documentació que trobaran en la web municipal http://www.paterna.es (en l’apartat de sèu electrònica), per registre d’entrada en l’Ajuntament fins al 15 de setembre.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: