ÚLTIMES NOTÍCIES

Metrovalencia restablix este divendres els horaris habituals de metro i tramvia

Este divendres dia 1, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablix els horaris habituals dels servicis de Metrovalencia, una volta conclosa la modificació d’horaris que s’aplica durant els mesos de juliol i agost.

D’esta manera, tant les sis llínees de metro com les tres de tramvia pertanyents a la ret de FGV en la província de Valéncia recuperaran el seu horari habitual corresponent als dies faeners.

En els horaris d’estiu s’ha modificat la freqüència de pas dels servicis de dilluns a divendres que, d’esta manera, s’equiparen als dels dissabtes del restant de l’any. La programació de servicis d’estiu no ha afectat als dissabtes, dumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

L’informació d’horaris està exposta en les estacions de la ret de Metrovalencia a disposició dels clients. Les persones que ho desigen poden consultar, aixina mateix, els horaris en la pàgina web i en el teléfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, aixina com a través de rets socials @metrovalencia i facebook.com/metrovalencia.fgv.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: