ÚLTIMES NOTÍCIES

El Consell espera que les obres de la T2 de Metrovalencia comencen “a final de llegislatura”

La Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha indicat que el Consell espera llicitar l’obra de la llínea T2 de Metrovalencia enguany, adjudicar-la en 2018 i iniciar-la “al final de llegislatura” despuix d’haver conseguit els recursos europeus necessaris.

Aixina ho ha explicat este dimecres en declaracions als mijos despuix de la seua visita a les obres de la parada de tramvia de Pont de Fusta al ser preguntada pel calendari que pretén seguir el Consell per a reprendre les obres de la T2.

“Després d’aplegar al Govern en un obra a mitat fer, inviable, en uns costs d’eixecució desorbitats, que era impossible posar en servici, la nostra aposta és clara, és una qüestió de trobar plaç, pero crec que és important haver donat el pas d’iniciar el procés de licitació del proyecte”, ha assegutat Salvador.

En este sentit, la consellera ha destacat l’importància de la licitació, donat que, tal i com ha afirmat, “el PP deixà la T2 sense utilitat ademés de sense cap proyecte redactat per a continuar l’obra i posar en servici la llínea”, lo que supon “una mostra més de la convicció de l’actual Govern valencià per esta ciutat i la millora del seu sistema de transport públic”.

“L’esforç que ha fet este govern és molt important, n’hi ha que recordar el grau d’endeutament que deixà l’anterior eixecutiu en la conselleria, en especial en materia d’obres públiques, el 80 per cent del nostre presupost està hipotecat fins a 2023”, ha afegit la consellera.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: