ÚLTIMES NOTÍCIES

Un front de pluges de pas ràpit recorre l’Horta i deixa 5,3 l/m2 en Valéncia

Un front de pluges de pas ràpit ha recorregut esta matinada la mitat nort Valéncia, de sur a nort, i ha deixat 5,3 litros per metro quadrat en Valéncia i 3,9 litros per metro quadrat en Manises, segons la predicció de l’Aemet.

Este dimarts l’interior de les províncies de Valéncia i Alacant seguixen en avís groc per pluges i tormentes, ocasionalment en graniç, en provabilitat de que siguen localment fortes en les zones més occidentals.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis mentres que les màximes aniran en descens en l’interior, que baixaran fins als 22ºC en Requena i els 26ºC en Morella, mentres es mantindrà en pocs canvis en el llitoral sobre els 30ºC. El vent bufarà variable fluix, en intervals de noroest moderat en la mitat nort en les hores centrals.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: