ÚLTIMES NOTÍCIES

El Parc Central de Valéncia s’omplirà esta primavera d’hivern en 1.000 arbres i 85.000 arbusts

Al voltant de mil arbres i 85.000 arbustos i herbàcies s’aclimaten en diferents vivers per a poder incorporar-se a la gran zona verda del Parc Central de Valéncia durant esta primavera d’hivern, en la segona fase de plantació de les obres dissenyades per la paisagista Kathryn Gustafson.

El consistori ha precisat en un comunicat que un 40 per cent de les plantes i entre un 80 i un 85 per cent dels arbres es troben des de fa mesos en vivers de Valéncia i que el restant s’adquirirà progressivament en atres vivers.

Hi ha plantes en producció, en creiximent i ya casi acabades per a la seua plantació en el parc. Segons l’espècie i el seu creiximent, s’han anat escalonant les reproduccions per a que estes presenten un aspecte saludable i complixquen en les especificacions del proyecte de tamany i presentació.

Per a la selecció de les plantes s’ha tingut en conte l’época de floració i la combinació de colors. Respecte als arbres, en el moment de la plantació ya tindran un calibre, és dir, un perímetro de tronc d’entitat suficient, d’entre 35 a 70 centímetros. Ademés, hi ha espècies com la datilera que es planta en una altura de sèt o huit metros, o els pins, en quatre metros.

Una de les particularitats del proyecte és la preparació específica dels terrenys, en els que s’ha excavat un espessor diferent per espècie i grup, i on s’utilisa una terra diferent i un percentage de material orgànic en funció de les necessitats de cada espècie.

Per un atre costat, el rec inclou un canal d’aireació de les raïls, el sistema d’ancorament dels arbres és subterràneu, lo que impedix els moviments de forma més natural que els ancoraments convencionals, i es crearà un mur vert com a estructura de retenció en plantes trepadores i penjants.

EIXEMPLARS DE TOT LO MÓN

Sobre la procedència, ademés de Valéncia, es conta en eixemplars d’Itàlia, Holanda, Japó, China i Indonèsia, entre uns atres. En estos últims casos, es tracta sobretot de llavors i esqueixos.

Les senyes de plantació depenen de la climatologia per a trobar el millor moment segons les característiques de cada planta. En el cas d’esta segona fase, es requerix evitar la calor i que hi haja bona pluja.

Les espècies d’esta segona plantació, que començarà en la primavera d’hivern, s’uniran a les de la primera fase de plantació, realisada entre maig i juny. Llavors, es varen plantar ficus en la rotonda, bananes en l’entorn de les naus i grevillees en el carrer Filipines.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: