ÚLTIMES NOTÍCIES

Un incendi en la fàbrica de Churruca causa un ferit per inhalació de fum

Un home ha resultat ferit per inhalació de fum després d’incendiar-se este dissabte una fàbrica de productes alimenticis de la firma Productes Churruca, situada en Quart de Poblet, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Valéncia.

El fòc ha començat entorn a les 11.40 hores en la nau ubicada en l’avinguda Comarques del País Valencià del municipi. Fins al lloc s’han movilisat dotacions dels parcs de Paterna i Torrent, que han donat per controlat l’incendi a les 12.27 hores i han extinguit les llames prop de les 13.20.

A conseqüència de l’incendi, un home ha resultat ferit per inhalació de fum i ha segut traslladat a l’Hospital de Manises per una ambulància del Soport Vital Bàsic (SVB), segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El fòc ha afectat a dos torradores-fregidores de fruit sec d’uns cent 100 metros quadrats de superfície i ha provocat una escampada d’oli pel sol de les instalacions. També ha cremat 60 metros quadrats de la coberta de la nau industrial, segons el cos de bombers.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: