ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna aprova un presupost de 60 millons per a 2018 en imposts congelats i que busca crear ocupació

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat un presupost per a 2018 de 60 millons d’euros, en imposts congelats, que serà “equilibrat” i servirà per a generar major activitat econòmica i promoure la creació d’ocupació, aixina com per a millorar servicis municipals i introduir nous proyectes d’obra pública, segons ha informat en un comunicat el consistori.

Ademés, els contes, aprovats este divendres en la Junta de Govern Local, contarà en un presupost participatiu que ascendix a 1 milló d’euros, 600.000 més que lo que exigix la Carta de Participació Ciutadana que establix un mínim de 400.000 euros (un 30% de les inversions) per a este apartat. El procés de participació ciutadana en el que els veïns determinaran on invertir els diners començarà despuix de l’estiu.

Els presuposts municipals contemplen un aument del 10% en partides com Educació, Deports, Servicis Socials i Festes; arrepleguen proyectes com el del segon túnel que conecta la primera i la segona fase de Fuente del Jarro, ademés de l’ampliació del coetòdrom i d’una nova guarderia per a la Coma; i tenen en conte inversions per a la declaració de la Cordà com a Festa d’Interés Turístic Nacional i per a atendre la candidatura de Ciutat Europea del Deport 2018.

Durant el pròxim eixercici, es congelen els imposts, millorarà la prevenció d’incendis i aumentarà el número d’hidrants en tot el municipi. S’ha previst també la remodelació del Centre Polivalent Valentín Hernáez per a que puga albergar el Centre Mèdic Auxiliar de Santa Rita.

En l’aprovació dels presuposts de 2018 en el més de juliol, Paterna es convertix en la primera ciutat de més de 50.000 habitants en aprovar els seus contes de l’any que ve.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: