ÚLTIMES NOTÍCIES

El govern de Paiporta aprova 1,8 millons d’euros en inversions

El ple municipal de Paiporta ha aprovat una inversió d’1,8 millons d’euros en els pròxims mesos, la cantitat més alta des de que va prendre possessió el nou equip de govern fa poc més de dos anys. La moció que permetrà estes inversions va contar en el vot favorable dels tres partits que conformen l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i PodEU), i de Ciutadans. El Partit Popular va optar per l’abstenció. Les obres s’inclouen en un pla d’inversions financerament sostenibles de l’Ajuntament.

Entre les inversions destaca la rehabilitació de la piscina d’estiu situada en el Polideportiu Municipal per a convertir-la en una piscina lúdica, en una intervenció que permetrà crear espais diferents i aforrar aigua. “Fa dos anys, quan apleguem, nos trobem una piscina abandonada que no reunia condicions de salubritat i que provocava un gran número de queixes per part del veïnat”, va explicar la regidora de Facenda i Administració General, Beatriz Jiménez, quí va afegir que “calia recuperar-la, per a que les veïnes i veïns de Paiporta puguen gojar d’una instalació en les millors condicions possibles”.

El mateix pla arreplega la construcció d’una pista de patinage en una zona ajardinada en el tram final de la Calle Jaume I, la construcció d’una nova zona verda en un parc al barri Sant Ramón, demanada durant anys pel veïnat del barri, i vàries actuacions d’impermeabilisació i aïllament de múltiples edificis municipals.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: