ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna autorisa els treballs d’exhumació en les fosses 91 i 92 del cementeri municipal

L’Ajuntament de Paterna ha autorisat l’ampliació dels treballs de prospecció, exhumació i identificació de víctimes del franquisme en les fosses 91 i 92 del cementeri municipal.

Aixina ho ha anunciat este dimecres la regidora responsable de l’àrea d’Infraestructures en el consistori, Núria Campos, qui ha puntualisat que les llabors es concentraran en el quadro 1-1 esquerre del cementeri municipal.

Estos nous treballs d’excavació i exhumació se sumen als realisats en les fosses 82 i 113 que varen donar inici en el més d’abril i varen finalisar a principis de juliol, i que varen permetre localisar els cossos de 50 persones represaliades durant l’época franquista.

Ademés, l’Ajuntament de Paterna concedix un determini de sis semanes per a portar a terme les tasques de prospecció, exhumació i identificació, que deuran complir en els requisits exigits per la Generalitat Valenciana.

Entre ells, es deurà dispondre d’un espai cobert i acondicionat per a poder realisar el tractament dels restants òsseus exhumats, en cas de ser encontrats, mentres dure el procés que serà supervisat per l’arqueòlec municipal.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: