ÚLTIMES NOTÍCIES

CSI·F reclama en urgència més personal sanitari en el centre de salut de Silla

El sindicat CSI·F reclama a Conselleria de Sanitat que, en urgència, destine reforços adicionals al centre de salut de Silla. La central sindical explica que, per la falta de personal de reforç per a cobrir les tandes de vacacions, en l’actualitat cinc facultatius estan atenent als pacients en lloc dels nou habituals. La situació va ser fins i tot pijor semanes arrere, en solament quatre meges de servici.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que el centre de salut de Silla atén ad al voltant d’un miler d’usuaris diaris. Els cinc meges que estan realisant la seua llabor esta semana s’ocupen, ademés d’eixa atenció en consultes des de les huit del matí fins a les tres de la vesprada, de les visites domiciliàries. Tracten un promig de 35 pacients diaris, a els que sumen els que atenen en eixides a domicilis.

El sindicat llamenta que Conselleria de Sanitat no haja previst la necessitat de més reforços en Silla i que en el seu pla de vacacions únicament haja destinat a un facultatiu a este centre de salut per a cobrir les substitucions de juliol per tandes d’estiu. La central sindical urgix a l’Administració a ampliar eixe pla i a contractar més mèdics per a atendre als pacients del centre de salut de Silla. També a revisar la situació en Catarroja i Massanassa per a que conten en la plantilla necessària.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: