ÚLTIMES NOTÍCIES

Massamagrell adquirix per a la Piscina Municipal una cadira per a les persones en movilitat reduïda

Com a resultat de la política participativa que s’està portant a terme l’Ajuntament de Massamagrell, on es tracta d’escoltar quínes són les necessitats dels veïns i veïnes, esta fi de semana s’ha instalat una cadira per a la piscina municipal de Massamagrell adaptada per a persones en movilitat reduïda.

“En esta adquisició, ademés de complir en la normativa vigent, es pretén adaptar els espais públics per a les persones en diversitat funcional. Pretenem adaptar i modernisar la piscina a les necessitats actuals. Ademés, s’ha habilitat en la piscina un carril per a us únic del bany lliure, tal i com se nos havia solicitat per part d’alguns veïns”, ha senyalat el Regidor de Deports, Paco Gómez.

Nina Sepúlveda, regidora de Servicis Socials, per la seua banda, ha comentat que “en esta nova inversió seguim treballant per l’integració, i en este nou element les persones que abans no podien accedir a la piscina ara sí que podran”.

Per últim, l’alcalde Pep Galarza, es mostra molt orgullós de la direcció que té este equip de govern, dient-nos que “escoltar les persones i fer lo que podem per a adaptar el nostre municipi a les demandes que es tenen, complint ademés en la normativa vigent, és una forma de fer política de la que estem molt orgullosos.”

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: