ÚLTIMES NOTÍCIES

Caixa Popular finançarà activitats pedagògiques i culturals en l’IVAM

El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, han firmat un nou conveni de colaboració per a la realisació de diferents activitats pedagògiques i culturals.

Les aportacions econòmiques de Caixa Popular impulsaran visites guiades a les exposicions que tindran una periodicitat mensual, tallers didàctics per a colectius socials i atres visites al museu dirigides a diferents sectors com persones majors, colectius desfavorits o persones en discapacitat. Ademés, en 2019 l’IVAM podrà destinar els fondos aportats per a activitats destinades a commemorar el 30 aniversari del centre d’art valencià.

Este conveni és un pas més en la colaboració de Caixa Popular en l’IVAM, que es va iniciar l’any passat quan abdós entitats varen subscriure un primer acort per a la difusió de la figura del pintor Ignacio Pinazo, en visites guiades i tallers. L’entitat bancària valenciana té entre els seus objectius el fomentar aspectes socials i culturals propis del territori valencià, entre ells la divulgació social de l’art.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: