ÚLTIMES NOTÍCIES

Tanquen al públic l’estació de metro de Colón durant 20 minuts per una maleta abandonada

L’estació de Colón de Metrovalencia s’ha tancat al públic esta vesprada durant al voltant de 20 minuts per l’aparició d’una maleta abandonada, com a mesura de prevenció, encara que finalment estava buida i el funcionament ha tornat a la normalitat, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

L’operatiu de seguritat s’ha posat en marcha entorn a les 19 hores d’este dijous, quan el personal de Metrovalencia s’ha percatat a través de les cambres de vigilància de que hi havia una maleta abandonada en el moll de Colón, segons fonts policials.

A continuació, FGV ha iniciat el protocol de seguritat i ha cridat al Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat Valenciana, que a la seua volta ha donat avís a Policia Nacional i Autonòmica.

Els agents s’han desplaçat fins a l’estació de Colón per a avisar als usuaris de que el metro permaneixia tancat per seguritat, encara que els trens seguien circulant per esta parada sense detindre’s. L’accés ha permaneixcut tancat des de les 19.20 hores fins a casi mija hora més tart.

Segons Ferrocarrils, la maleta es trobava buida i “no contenia res perillós”, per lo que la parada de Colón s’ha reobert al públic i funciona en normalitat des d’al voltant de les 19.50 hores.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: