ÚLTIMES NOTÍCIES

Puerto Mediterráneo millorarà els accessos als polígons industrials i a les zones residencials i d’oci

La promotora de Puerto Mediterráneo, Intu, ha desenrollat un pla d’accessos en l’objectiu de “racionalisar el tràfic en tota la seua àrea d’influència” i millorar la circulació en la CV-35 i els accessos tant als polígons industrials de la zona com a les zones residencials i d’oci. L’iniciativa pretén repercutir en una major fluïdea de la circulació, un increment de la seguritat vial i un ordenament d’accessos millor sectorisat.

El planejament desenrolla una série d’accessos alternatius que tenen en conte proyectes del Ministeri de Foment i de Generalitat. L’eixecució es preveu a mig i llarc determini, ya que Puerto Mediterráneo s’ubica en un àrea en infraestructures de comunicació per carretera: A-7, CV-30, CV-31, CV-35 i CV-365, detalla la firma en un comunicat.

D’esta manera, el Pla de Movilitat de Intu inclou un anàlisis exhaustiu de l’ordenació de tota l’àrea i, a través de la dotació d’un nou eix paralel a l’autovia CV-35 i el desenroll de vàries carreteres colectores des del ‘bypass’, repercutir en “una major fluïdea de la circulació, un increment de la seguritat vial i un ordenament d’accessos millor sectorisat”.

La conexió en l’àrea metropolitana de Valéncia es realisarà per mig d’un nou accés directe des de la CV-35 i la creació d’una ronda urbana que “descongestionarà” este vial, mentres que vàries carreteres colectores des del ‘bypass’ A-7 milloraran les conexions des de Castelló, Alacant i Llíria.

Entre les actuacions, destaca la millora de l’accés a Heron City per mig de la previsió d’un ramal d’accés directe, la creació d’un nou ramal directe CV-35 Mas del Rosari, nous enllaços en Valterna i l’intervenció en L’Andana que conservarà la circulació existent d’entrada i eixida al polígon i separarà els tràfics de Puerto Mediterráneo.

El pla d’accessos també preveu millorar la circulació procedent de la A-7 en els trams que “qüestionen actualment la seguritat vial deguda a l’escassa distància entre entrades i eixides consecutives existents”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: