ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna llançarà més coets que mai en el coetodrom un dia abans de la Cordà

El dissabte 26 d’agost Paterna celebrarà en el coetodrom una ‘tirada especial’ de similars característiques a la tradicional pero adaptada a les característiques de la ‘gàbia’ en motiu de la recent declaració de la Cordà com a Festa d’Interès Turístic Nacional. L’espectàcul de foc tindrà lloc a les 1:30 h en el coetodrom situat en l’esplanada de la Torre al costat de l’Ajuntament, que està ya completament montat.

Tal com ha assenyalat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, “és la primera vegada que es duu a terme una tirada d’estes característiques dins del coetodrom, és un acte únic i esperem que totes aquelles persones interessades s’acosten a conéixer La Cordà de Paterna i a celebrar en nosatres que ha sigut declarada Festa d’Interès Turístic Nacional”.

La ‘tirada especial’ contarà en major cantitat de coets que l’habitual en esta instalació, en la que coets i “femelletes” ompliran de llum i color la gàbia que des de fa 16 anys es monta en l’Esplanada del coetodrom.

La regidora també ha destacat la seguretat del coetodrom. “Els veïns i veïnes de Paterna, aixina com els visitants, podran fruir de la tirada de prop, sense cap classe de perill, ya que el coetodrom complix en totes les condicions de seguretat”.

També ha senyalat que “és un privilegi vore la tirada dins de la gàbia, com la coneixem en Paterna, per l’escenari en el qual es troba, molt més ampli que el carrer Major i en millors condicions de visibilitat”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: