ÚLTIMES NOTÍCIES

Versionen al valencià la popular cançó ‘Mediterráneo’ de Serrat

La jove valenciana Carol Palmero, que fa uns mesos botà a la fama en les rets socials en ‘espayet‘, la versió en valencià del hit de l’any ‘Despacito‘, a on conseguí més de mig milló de reproduccions, torna a la càrrega versionant la més popular de les cançons del cantautor Joan Manuel Serrat.

Mediterranea‘ és la versió en valencià del popular ‘Mediterráneo’ de Serrat, publicada en 1971 i elegida en l’any 2004 en votació popular en un concurs de la televisió espanyola com la millor cançó de l’història de la música popular en Espanya.

En esta nova versió en valencià, Carol Palmero seguix aumentant el seu repertori de cançons versionades en la seua llengua valenciana natal, en les que està conseguint una molt bona acceptació en les rets socials.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: