ÚLTIMES NOTÍCIES

Turisme obri una estratègia de marketing per a posicionar a Valéncia en el mercat asiàtic

L’Agència Valenciana del Turisme treballa en una estratègia específica de promoció i marketing per a conseguir un millor posicionament del destí Valéncia en el mercat chinenc, en l’objectiu de “potenciar la notorietat de la marca Comunitat Valenciana” i “acostar la nostra oferta turística, en especial la cultural, a mercats lluntans que han mostrat interés en el nostre destí”.

En un comunicat, el titular de Turisme, Francesc Colomer, ha senyalat que el mercat chinenc és una “gran oportunitat” per al sector turístic valencià i que la seua intenció és obrir totes les vies de negociació possibles per a iniciar una relació que done a Valéncia “visibilitat” davant un mercat tan “rellevant”, donat que els unixen “moltes coses, com la Ruta de la Seda”, informa la Generalitat en un comunicat.

Aixina, ha incidit que un dels eixos de la política turística és l’impuls dels productes i l’introducció en nous mercats per a diversificar l’oferta i incrementar el valor afegit dels destins.

Dins d’esta estratègia, “el turisme cultural és part essencial dels proyectes que estem desenrollant, com una forma de potenciar les nostres tradicions, festes, història i patrimoni, elements molt atractius per a este mercat”, ha apuntat Colomer.

Per a això, Turisme treballa en un Pla d’Acció en China en l’objectiu de posicionar a Valéncia en este mercat. Dins d’este programa, entre atres propostes, destaca la promoció del producte de la Ruta de la Seda, aixina com la realisació de diverses presentacions de destí, la firma d’acorts institucionals turístics i comercials, missions inverses, participació en events en el mercat chinenc, ademés del desenroll d’accions de marketing online i soports de comunicació.

En concret, la Generalitat treballa en diferents accions de promoció del destí en colaboració en les oficines espanyoles de turisme en l’estranger de Turespaña i dins del Pla Operatiu 2017. Ya s’ha portat a terme un ‘fam trip’ d’agents del sur de China, i han participat en les jornades inverses de compradors chinencs del producte MICE celebrades en Madrit i organisades per Turespaña.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: