ÚLTIMES NOTÍCIES

Mercadona inaugura el seu model de tenda eficient en el Cap i Casal

Mercadona reobri demà un supermercat en la ciutat Valéncia, després d’una reforma integral que ho ha adaptat al nou Model de Tenda Eficient, en una inversió d’un milló d’euros i la participació de 30 proveïdors que han donat ocupació a 95 persones durant la fase de reforma.

El nou supermercat se situa en la Carrera de Malilla en Illa Cabrera i presenta un nou disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions en l’objectiu de millorar i optimisar l’experiència de compra dels seus clients, segons un comunicat de l’empresa.

La nova tenda conta en una superfície de sala de vendes de més de 1.600 metros quadrats i reduirà fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de tenda tradicional, gràcies a mesures com un millor aïllament tèrmic i acústic, o un sistema d’allumenament LED automatisat.

La tenda conta en passadiços de fruta i verdura més amplis, un nou model de cistella de la compra i dos models de carros més ergonòmics i llaugers, aixina com en un nou moble de caixa, dissenyat en la colaboració de l’Institut de Biomecànica de Valéncia, i en zones comunes per al descans dels empleats.

Mercadona té previst per a l’eixercici 2017 invertir 180 millons d’euros en reformar i adaptar a este model els seus 126 supermercats repartides per tota Espanya, aixina com invertir 5 millons d’euros en I+D+i en noves millores informàtiques.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: