ÚLTIMES NOTÍCIES

CSI·F reclama l’intervenció d’una empresa de control de plagues en la presó de Picassent

El sindicat CSI·F reclama a la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries que contracte en urgència a una empresa de control de plagues per a desratisar les oficines del centre penitenciari Antoni Asunción, en Picassent. La central sindical alerta, ademés, de l’escassa neteja, per la reduïda dotació de presupost i a que els propis interns són els que netegen les oficines d’interior, en el risc que comporta.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que en les últimes semanes proliferen rates i panderoles tant en les oficines de funcionaris d’interior com en les de gestió i personal. El sindicat senyala que esta situació respon a l’escassa atenció que des de Secretaria General estan prestant a l’higiene en la presó.

CSI·F apunta que les retallades presupostàries aplicades per Institucions Penitenciàries han provocat una reducció de la plantilla de neteja externa i de les hores dedicades a estes tasques higièniques. Este fet ha derivat fins i tot en parts d’incidències en els que denuncien “deficiències en la neteja d’àrees perifèriques, en particular en locutoris i zones de despalladores, tant interiors com exteriors”.

El sindicat indica que esta circumstància se suma a que alguns interns netegen espais comuns, com a biblioteques o menjador, pero també zones sensibles per a la seguritat del centre, com les oficines de funcionaris d’interior. CSI·F ya ha advertit per escrit que “la neteja en els llocs de vigilància interior i tot aquell lloc que pot supondre un compromís de seguritat deu ser portada a terme per l’empresa externa adjudicatària, com succeïx en els centres tipo”.

CSI·F va avisar mesos arrere de “l’acumulació de brutea en diverses zones, que provoca la proliferació d’insectes”. No obstant, la situació s’ha complicat en les últimes semanes en la proliferació de rates i panderoles.

La central sindical reclama una millor neteja en la presó, que deu ser realisada per personal extern i no per interns, sobretot en aquells espais que tinguen consideració de zona de seguritat. Ademés, urgix a contractar a una empresa de control de plagues per a que actue d’immediat.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: