ÚLTIMES NOTÍCIES

Tamara Canales i Noemí Garcia, noves Falleres Majors de Paiporta 2018

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir esta fi de semana la proclamació de les noves Falleres Majors de Paiporta 2018, Tamara Canales i Noemí Garcia. L’acte va contar en la presència de l’alcaldesa de Paiporta, Isabel Martín, que va proclamar a Tamara i Noemí, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, el president de la Junta Local Fallera, Adrián Coso, i atres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

També va haver presència en l’acte de representants de les sis comissions falleres de Paiporta, i de familiars de les noves referents de la festa fallera per a 2018. En este acte també es varen donar a conéixer les components de la Cort d’Honor de la Fallera Major, formada per Sara Gámez García, María José Verdejo Valenzuela i Isabel Planells Silla.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: