ÚLTIMES NOTÍCIES

La venda online d’entrades per a la Batalla de Flors arranca este dijous

Les entrades per a la Batalla de Flors de la Gran Fira de Valéncia, que se celebrarà el pròxim dia 30 en el passeig de l’Albereda, eixiran a la venda online este dijous a les 9.30 hores.

Enguany hi haurà un total de 500 palcs, mantenint-se aixina l’ampliació iniciada en 2015, i com a gran novetat hi haurà fins a 440 places de tribuna, sense flor, per sol dos euros cada entrada, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

“Un any més potenciem una celebració emblemàtica com la de la Batalla de Flors en més entrades, gràcies a eixes 440 places de tribuna extra, que es vendran de forma individual. Centenars de persones podran aixina gojar d’un dels moments més esperats de la Gran Fira de Valéncia”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva.

Este dijous es posaran a la venda a través de la web http://www.batalladeflors.com un total de 183 nayes en una capacitat cada una de sis persones i un preu total de 30 euros. El dilluns, dia 24, també a partir de les 9.30 hores es posaran a la venda via online atres 182.

Per un atre costat, enguany també existirà l’opció d’adquirir presencialment les entrades per a la Batalla de Flores. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9 hores quan les taquilles de Vivers vendran les entrades per a un total de 60 nayes, quedant el restant reservat per a compromisos protocolaris. Ademés, les entrades per a tribuna, sense flor, tindran un preu de dos euros i es podran comprar també el dia 20 i el dilluns 24. Cada u d’estos dies es vendran 220.

Enguany, ademés de diversos sectors de les falles de la Junta Central Fallera, estan invitades entitats relacionades en festes populars de la ciutat (que de manera rotatòria enguany correspon a les de Sant Marcelí i Patraix), falles de l’Horta Sur i l’associació Jarit.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: