ÚLTIMES NOTÍCIES

Els dies 15 i 16 de març de 2018 seran festius en els centres escolars

Els dies 15 i 16 de març de 2018 seran festius per als alumnes dels centres escolars de la ciutat de Valéncia, segons ha establit el Consell Escolar Municipal, que ha acordat també declarar com no lectiu el dia 7 de decembre de 2017.

Estos són els tres dies festius que cada curs escolar pot determinar l’orgue de representació, on estan representats docents, pares i mares i administració municipal.

“El Consell Escolar en esta decisió ha volgut donar prioritat a les Falles per a que, tant els chiquets com les seues famílies, puguen gojar plenament d’unes festes que són tot un referent cultural i que l’any passat, ademés, varen ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per l’Unesco. Hi havia atres alternatives, pero s’ha considerat que la semana fallera és un acontenyiment molt destacat en el calendari cultural, social i festiu de la nostra ciutat”, ha explicat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Valéncia, María Oliver.

Ademés de l’aprovació dels dos festius dins de la semana fallera per a facilitar la participació en la festa als chiquets i les chiquetes, també s’ha votat que el dijous 7 de decembre de 2017 siga declarat no lectiu.

Pont de cinc dies

Açò significa que els alumnes podran gojar d’un pont de 5 dies durant el primer trimestre escolar del pròxim curs 2018, ya que el dimecres 6 de decembre és el dia de la Constitució i el divendres 8, el dia de la Puríssima; dos dies festius en tot l’Estat, i que enguany precedixen i s’afigen a la segona fi de semana de l’últim més del 2017.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: