ÚLTIMES NOTÍCIES

El Govern transferix a la Generalitat 1.186 millons d’euros

El Govern central va a transferir hui a la Generalitat un total de 1.186 millons d’euros, corresponents a la liquidació de 2017 menys lo transferit de bestreta a conte.

Aixina ho ha anunciat hui el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha afirmat que eixe import supon l’1,1 % del PIB valencià i que equival “a 296 coleges o 36 hospitals “.

Moragues ha presentat en una roda de prensa un balanç de l’acció del Govern central en la Comunitat Valenciana en el seu primer any de llegislatura.

El delegat ha destacat que entre 2015 i 2017, la millora de la finançació directa a caixa ha aumentat 2.014 millons (2 % del PIB) i que els proveïdors de la Generalitat han cobrat de l’Estat, a través del FLA, 349 millons, el 97,72 % per a Sanitat, i ha precisat que l’Estat assumix els interessos de les càrregues financeres del Govern valencià.

Moragues ha resaltat que s’han finalisat obres d’infraestructures per import de més de 240 millons i s’han complit “compromisos” del Corredor Mediterràneu, el Parc Central i la llínea ferroviària Sagunt-Terol-Saragossa.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: