ÚLTIMES NOTÍCIES

Comencen les obres de conservació en el Palau de les Arts

Les obres previstes en el pla de conservació de 2017 per al Palau de les Arts Reina Sofia de Valéncia arranquen a partir d’esta semana. Les accions inclouen treballs de neteja i pintat de l’estructura metàlica exterior que soporta la cristalera dels vestíbuls de la sala principal i de l’Aula Magistral.

La primera fase de les obres inclou el llavat en aigua a pressió, de 500 bars, de les superfícies. Despuix s’eixecutaran els treballs de preparació de les estructures, en la neteja de les superfícies per mig de la proyecció d’esponges abrasives de molt baixa producció de pols allí on es presenten punts d’oxidació i, finalment, s’aplicarà un revestiment anticorrosiu en les zones oxidades, per a concloure en els treballs de pintat.

Les obres tenen una duració prevista de 45 dies en el propòsit de que l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava es trobe totalment rehabilitat per a l’inici de l’activitat al públic a principis del més de setembre.

El passat any Les Arts va acometre durant els mesos de juliol i agost les obres corresponents als treballs de conservació de l’edifici, que varen incloure el sanejat de la superfície i aplicació de revestiment anticorrosiiu a la ploma i la restauració al cent per cent del seu sistema de lluminària.

Durant este periodo també es va realisar la impermeabilisació dels lluernaris que donen llum natural a la planta -3, on s’ubiquen, entre uns atres, l’àrea tècnica i el Centre Plácido Domingo, ademés del repintat de la passarela d’accés a l’edifici.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: