ÚLTIMES NOTÍCIES

Amazon estudia instalar un centre llogístic en la localitat de Paterna

La multinacional Amazon ha mostrat interés pel Parc Empresarial Tàctica, una de les 6 àrees empresarials de Paterna, per als seus plans d’expansió en territori valencià i l’instalació d’un centre llogístic.

Aixina ho ha indicat el consistori de Paterna en un comunicat en el que es mostra “convençut” de que “l’instalació d’un nou centre de l’empresa nortamericana en sol paterner pot supondre la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamisació de la nostra activitat econòmica”, senyalen.

Des de l’Ajuntament de Paterna valoren “molt positivament” la relació establida en Amazon, on “la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com resultat la possible arribada d’una de les empreses més importants del món a la nostra ciutat”, destaquen. D’esta manera i “donada esta excelent relació i coordinació”, des del consistori volen respectar la política de comunicació d’Amazon i esperar a que siga la multinacional la que aporte els detalls d’esta possible operació.

Al respecte, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que és qui porta les negociacions en les empreses que desigen instalar-se en el municipi, ha resaltat que “no és casualitat” que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió perque el municipi és “un verdader enclavament estratègic industrial, per situació geogràfica, infraestructures i servicis de les nostres Àrees Empresarials”.

“Nostres més d’1.400 empreses es voran beneficiades en la possible arribada d’una multinacional tan important com Amazon, i Amazon de totes elles”, ha resolt Sagredo.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: