ÚLTIMES NOTÍCIES

Paiporta obri l’inscripció per a la Volta a Peu Infantil

Paiporta ha obert l’inscripció per a l’edició número 19 de la Volta a Peu Infatil del municipi, que se celebra cada any en motiu de les Festes Populars de la localitat. La carrera està programada enguany per al divendres 4 d’agost a partir de les 19.00 hores. Com és habitual, esta carrera popular destinada a la joventut està oberta per a menuts i menudes des de la categoria de querubins fins a cadets.

L’inscripció està oberta des d’este dilluns 17 de juliol, en el Polideportiu Municipal. Hi haurà trofeus per als tres primers de cada categoria masculina i femenina, i una camiseta per a la totalitat dels participants. L’organisació també entregarà atres obsequis fins a agotar existències.

Les distàncies de cada categoria estan adaptades a les possibilitats físiques de cada edat. Aixina, per als querubins, la carrera serà d’aproximadament 200 metros. Els pre-benjamins correran 300 metros: els benjamins, 900; els alevins 1.100 metros, i els infantils, 1.700 metros. La carrera per als cadets serà de 2.200 metros.

La Volta a Peu Infantil està organisada per la regidoria de Deports de l’Ajuntament de Paiporta i el Servici Municipal de Deports, i conta en la colaboració del Club Atletisme Paiporta i el Club Atletismo Von Hippel-Lindau.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: