ÚLTIMES NOTÍCIES

El Circuit RunCàncer Massamagrell recapta més de 3.500€

El passat dissabte 15 de juliol va tindre lloc, per primera volta en Massamagrell, la carrera i la marcha RunCàncer, emmarcada dins del Circuit RunCàncer – AECC Valéncia, que enguany fa la seua tercera edició.

Van participar 709 persones, pel que se va conseguir recaptar un total de 3.545€. Tots els diners que es varen obtindre van a ser destinats a l’investigació del càncer.

Gràcies a la regidoria de Deports de l’Ajuntament de Massamagrell i a diversos patrocinadors, totes les persones inscrites en les dos proves van obtindre la camiseta gratuïtament en l’inscripció. Massamagrell ha segut l’únic poble a on esta no ha tingut cost suplementari per a les persones participants.

El Circuit RunCàncer AECC Valéncia arriba a l’equador de la seua tercera edició. Enguany el Circuit ha estat conformat per 21 localitats a on tenen lloc la carrera i la marcha, i atres 40 a on soles s’ha fet la marcha. Fins al moment han participat més de 23.500 persones i s’han recaptat 87.152€ entre les inscripcions de les dos modalitats. El 100% de les inscripcions son destinades per ad AECC Valéncia per a finançar beques d’investigació contra la malaltia.

En Massamagrell, Javi Ortiz i Carmen Alcayde van ser els més ràpits entre les 300 persones que varen córrer els 6km de carrera, 2km més del que es va caminar en la marcha. Antonio Torralbo i Paco Monzó van arribar en segona i tercera posició, respectivament. En quant a la categoria femenina, Andrea Ruíz i Mónica Alexandra Pilco, van ocupar el segon i el tercer lloc, respectivament.

En finalisar la prova, la Junta Local de AECC Massamagrell va organisar un sopar benèfic en el que es van recaptar més de 600 €, destinats també a la lluita contra el càncer. Verónica Carrillo, la presidenta de l’associació, es va mostrar molt contenta en els resultats obtinguts durant la jornada benèfica.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: