ÚLTIMES NOTÍCIES

La Policia Nacional sorprén a un jove en Torrent en quatre quilos de marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut en Torrent a un jove de 28 anys, d’orige espanyol, com a presunt autor d’un delicte contra la salut pública despuix de localisar en el maleter del seu coche dos caixes de cartó en que el seu interior hi havia quatre quilos de, segons pareix, marihuana. Els policies varen intervindre ademés un coche de la marca Suzuki.

Els fets varen ocórrer quan els agents que realisaven un control en la rotonda del Park Central de Torrent, varen observar que un coche realisava una maniobra estranya, aixina com el seu conductor al donar-se conte de la presència policial aparcava en doble fila i es ficava en un establiment comercial.

En eixir, els policies l’interceptaren i varen realisar un registre en el seu coche, localisant en el maleter dos caixes de cartó i en cada una d’elles dos bosses de plàstic en segons pareix esqueixos de marihuana en un pes d’un quilo cada una, que varen ser intervingudes, aixina com el coche.

Finalment, els agents despuix de realisar diverses comprovacions, el varen detindre com a presunt autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, en antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: