ÚLTIMES NOTÍCIES

Tradicional Concert de Nadal de Lo Rat Penat en el Palau de la Música

Fotografia d'archiu. Concert de Nadal de Lo Rat Penat.

Lo Rat Penat celebrarà el seu tradicional Concert de Nadal felicitant les festes a tots els valencians el pròxim dia 18 de decembre, a partir de les 19.30 h. en la Sala Iturbi (A) del Palau de la Música de Valéncia. L’actuació oferirà als assistents un repertori de nadalenques, danses i cançons populars valencianes en les quals s’han celebrat històricament estes festes en terres valencianes.

El Grup de Danses de Lo Rat Penat oferirà una selecció de danses i cants tradicionals valencians entre les quals destaquen: Malagueña de Corbera, Riberenca d’Almussafes, Bolero curt de l’Alcúdia i Valencianes i Jota Redona de Carlet.

La Secció de Cant Valencià d’Estil, oferirà una seleccció d’este cant popular.

El Cor Popular de Lo Rat Penat delectarà als assistents en peces com “La pastoreta Manueleta” popular d’Alfara del Patriarca, “Ball de Reixos” popular de Moixent, “Gloria in excelsis Deo” popular de Sella, o “La nit de Nadal” popular d’Almenara i Zorita.

Finalisant en l’interpretació de l’emotiu Veniu Pressurosos (Adeste Fideles), en lletra original de Rosa Bartual i Oliver, cantat en llengua valenciana i en la participació de tot el públic assistent.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: