ÚLTIMES NOTÍCIES

“Tots els dies 9” tanca 2016 recordant la figura del pintor Ignaci Pinazo

Exposicio "El nu en l’obra d’Ignaci Pinazo" | EFE

L’entitat civic-social Convencio Valencianista celebrarà este dissabte, 3 de decembre, una nova edicio de “Tots els dies 9“, activitat dedicada a la recuperacio de la memoria de tots aquells valencians que han contribuit al progres i enaltiment de la societat valenciana. En esta ocasio l’acte estarà dedicat al pintor Ignaci Pinazo, coincidint en la commemoracio del centenari de la seua mort.

L’activitat s’iniciarà a les 10:30h, en la plaça de de Sant Lluïs Bertran, junt a l’acces a l’Almodi. Una vegada es realise el comentari sobre la biografia i es donen algunes pinzellades sobre la seua obra, els participants visitaran l’exposicio “El nu en l’obra d’Ignaci Pinazo” que alberga l’edifici de l’Almodi i que ha segut organisada per l’Ajuntament de Valencia.

En acabar, i qui ho desige, la visita seguira en el Museu de Belles Arts Sant Pio V per a visitar l’exposicio que esta institucio li ha dedicat baix el titul de “Pinazo. L’historia i el retrat. De la gran tradicio a la modernitat”, i que ve a ser tot un recorregut per les diferents etapes de la pintura i dels temes que tractà Pinazo.

Com en anteriors ocasions se fara entrega d’una biografia del pintor.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: