ÚLTIMES NOTÍCIES

Furta una image de la ‘Geperudeta’ d’un hospital de Valéncia i la restaura

Agents de la Policia Nacional han recuperat una image de la Mare de Deu dels Desamparats furtada en una capella d’un hospital de Valéncia i han detingut a un home de 34 anys per un presunt delicte menys greu de furt. L’home va tornar l’image, que havia restaurat, als policies, segons ha informat la Jefatura Provincial en un comunicat.

Les investigacions es varen iniciar en tindre coneiximent els agents del furt d’una image de la ‘Geperudeta’ en una capella d’un hospital de Valéncia el passat divendres sobre les 11 hores.

L’image, d’uns huitanta centímetros d’altura i d’escayola, en un valor aproximat d’uns 3.000 euros, es trobava exposta en una tauleta en la part lateral de la capella.

Els policies varen descobrir que una persona havia accedit eixe mateix divendres sobre les 11 hores, “molt tapat en un abric i un gorro”, i s’havia apoderat de l’image, a l’hora que havia accedit a un despaig del que no hauria sostret res.

Els investigadors varen identificar al sospitós i, despuix de localisar-lo, el varen detindre com a presunt autor d’un delicte menys greu de furt. L’ara arrestat, d’orige hondureny, va entregar als policies l’image en bon estat fins al punt que l’havia restaurat. L’image de la Verge dels Desamparats ha segut tornada a l’hospital.

El detingut, sense antecedents policials, va quedar en llibertat despuix de prestar declaració, no sense abans ser advertit de l’obligació de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a això.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: