ÚLTIMES NOTÍCIES

Es presenta un foro per a profundisar en l’autoestima del poble valencià

Moment d'una de les entrevistes de 'Raonem', en Josep Climent Barber

‘Raonem’ es el nom d’este nou proyecte que es presenta el 9 de novembre en el centre Capitol-Empresa de la Ciutat de Valencia

L’entitat civic-social Convencio Valencianista presentarà el proxim 9 de novembre el seu nou proyecte. Es tracta d’un foro virtual d’encontre que tractarà d’expondre i posar a debat, a través d’opinions qualificades, les problematiques de la societat valenciana.

Raonem, punt d’encontre Manolo Soler ha segut el nom triat per a esta iniciativa que emetrà una serie d’entrevistes personals a professionals de les distintes sensibilitats que “eixercixen el seu treball lliures de pressions i d’interessos partidistes i clamen per una societat mes justa, mes lliure i sobre tot mes valenciana”, segons ha comunicat l’organisacio en una nota.

“Lliures i sense pressions, recolzats en les noves tecnologies i en els caixers que estes oferixen es tractarà tant l’actualitat com la memoria dels acontenyiments mes rellevants per als valencians”, han recalcat.

L’acte de presentació tindrà lloc en el centre Capitol-Empresa de la ciutat de Valencia el proxim dimecres, 9 de novembre, a las 19:30 h.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: