ÚLTIMES NOTÍCIES

Homenage a la Real Senyera de l’Agrupació de Falles del Marítim

L’Agrupació de Falles del Marítim realisarà este dumenge, 30 d’octubre, el tradicional Homenage a la nostra Senyera. Enguany, Amparo Picó Peris, Regidora del Grup Ciutadans en l’Ajuntament de Valéncia, serà l’encarregada de realisar la glossa de l’acte.

Com en els últims anys, els cavalls de gala de la Policia Local obriran la Processó Cívica que a les 12 hores començarà en el Mercat del Cabanyal i que recorrerà els carrers Mediterràneu, Reina, Dr. J.J. Dómine, i José Aguirre, fins a aplegar a la plaça Juan Antonio Benlliure (Reals Drassanes), on es desenrollarà l’Acte. Els estandarts de les Comissions i els màxims representants de les Falles de l’Agrupació obriran camí a la Senyera, portada pels Delegats de Sector pertanyents a esta Agrupació.

Les Falleres Majors de Valéncia, Raquel Alario i Clara María Parejo, Enrique Zafra, Comandant Naval de Valéncia, José Martínez Tormo, Secretari General de Junta Central Fallera, aixina com els màxims representants de les principals entitats del Marítim i diferents autoritats, acompanyaran a les Falleres Majors i Presidents de les 45 Falles de l’Agrupació que, com cada any, gojaran d’un agradable matí d’exaltació de la valencianitat pels carrers del nostre Marítim.

Ya en les Drassanes, les encarregades d’issar la bandera seran les recent nomenades Falleres Majors de Valéncia.

Serà un dels primers actes en contar en la presència de les noves Falleres Majors de Valéncia i de les seues Corts d’Honor; i, entre elles, les chiquetes Rebeca Sánchez Agüera, Yaiza Delgado Tomás i Marina Gozálvez Piquer, junt a les senyoretes Raquel Montero Marqués i Carmen Engo Marí, components de la Corts d’Honor i falleres de la l’Agrupació del Marítim.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: