ÚLTIMES NOTÍCIES

El Piló de Burjassot celebra el Dia de la Pilota, II Trofeu de Galocha

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot, ya ho té tot preparat per a celebrar, el pròxim dissabte 22 d’octubre el seu Dia de la Pilota, II Trofeu de Galocha. Una celebració molt especial per a l’entitat que en el passat any va ser tot un èxit de participació i públic i que enguany esperen siga igual o millor.

dia-de-la-pilotaLa jornada començarà a les 10 del matí, en el carrer Doctor Moliner, 10, sèu de l’entitat, en la partida de pilota jovenil de raspall, en la que poden participar totes i tots els chiquets que aixina ho desigen. Una volta finalisada esta partida, tindran lloc el Trofeu Triangular Galocha en el que es contarà en la participació de Pascual Pigat, Voro de Monserrat, Vicent Cervera d’Alaquás, Pedro “El Surdo” i Martín “El Peluco”. Participaran en els equips del Piló, Junta Central Fallera i la Federació de Pilota Valenciana.

Despuix d’estes tres partides tots els participants en les mateixes, junt als components del Piló, degustaran una caldera d’arròs en fesols i naps per a, a les 18 hores, donar inici a la Dançà, que recorrerà els carrers de Burjassot des de la sèu del Piló, fins a la Plaça de l’Ajuntament. En esta mostra de dansa valenciana podrà participar tot lo món que aixina ho desige.

Dia de tradició i de tornada a les costums, com era la de jugar a la pilota en el carrer i departir en els veïns davant un plat de bon arròs.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: