ÚLTIMES NOTÍCIES

Lo Rat Penat inicia la LXVII edició dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes

L’entitat cultural Lo Rat Penat inicia un any més els seus Cursos de Llengua i Cultura Valencianes en la seua LXVII edició. Una nova edició dels Cursos que la decana de les entitats valencianes organisa des de 1949, seguint en la trayectòria de difusió de la Llengua i Cultura Valencianes.

Tots els interessats en formalisar la matrícula o rebre més informació poden posar-se en contacte en la secretaria de Lo Rat Penat en el carrer Trinquet de Cavallers, 9. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 12 hores i de 16 a 21 hores. El teléfon és el 96 391 09 92 i l’e-mail: secretaria@loratpenat.org.

L’oferta de l’associació cultural és molt àmplia i inclou cinc cursos de nivells específics per a cada tipo d’estudiant. El més elemental és el Curs Bàsic que és exclusiu per a persones que no coneixen el valencià i té únicament la modalitat oral. La finalitat del curs és l’aprenentage de vocabulari i construccions bàsiques per a l’us correcte de la llengua. (nivell A2 segons Marc europeu de referència)

El segon curs sobre nivell de dificultat és el Curs Elemental (nivell C1 segons Marc europeu de referència). En este nivell s’inicia el coneiximent de l’ortografia i gramàtica valenciana. Despuix d’este curs d’iniciació a l’escritura, Lo Rat Penat oferix el Curs Mig (nivell C2 segons Marc europeu de referència). En este curs, els estudiants profundisen en el coneiximent de les normes ortogràfiques i en especial de la flexió verbal valenciana, formació de noves paraules, traducció i correcció escrita i oral.

El curs més complicat en matèria gramatical és el Curs Superior que ademés inclou diferents aspectes de la relació entre llengua i lliteratura valencianes. Junt a estos cursos d’aprenentage, l’associació cultural inclou el Curs de Professorat, d’especialisació llingüística i treball final d’investigació / docència dirigit per un mestre del claustre.

Com en anys anteriors, l’oferta de cursos de la centenària entitat es completa en els cursos de Revalencianisació Llingüística, dirigit a persones que ya conten en el títul “Mitjà” de la “Junta Qualificadora” pero desigen revalencianisar la seua ortografia, lèxic, morfosintaxis i fonètica d’acort en la normativa valenciana. Curs d’Introducció a la Poesia, Curs d’Interpretació i Direcció Escènica, i com a novetat d’enguany, el Curs d’Història de la Llengua i la Lliteratura valenciana.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: