ÚLTIMES NOTÍCIES

Valéncia encarrega a l’IVIE un estudi per a configurar les bases del creiximent econòmic de la ciutat

L’Ajuntament de Valéncia ha encarregat a l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) un proyecte que establixca les bases per al creiximent econòmic de la ciutat d’acort a criteris “moderns i alvançats, d’eficiència i que integre totes les mesures que ya s’estan posant en marcha”. El director d’este centre, Javier Quesada, ha alvançat que contemplarà nou eixos de desenroll, segons ha informat el consistori en un comunicat.

“Hem rebut un encàrrec de l’Ajuntament de Valéncia en l’IVIE per a ajudar a configurar un proyecte de bases del creiximent econòmic de la ciutat durant els pròxims anys, en el que s’integren totes les mesures que ya s’estan adoptant i tots els proyectes que ya s’estan posant en marcha”, ha afirmat Javier Quesada, despuix de la seua reunió de treball en l’alcalde de Valéncia, Joan Ribó.

Javier Quesada ha presentat a Joan Ribó una primera documentació en una llínea de treball per a configurar eixe proyecte de creiximent. “La idea és que hi haja nou eixos de desenroll en Valéncia”, ha puntualisat.

En concret, “hi ha tres que miren més a l’interior de la ciutat per a que els ciutadans es troben a gust i siga un creiximent integrador; atres tres eixos se centren en l’objectiu de que l’Ajuntament i la ciutat oferixquen servicis eficients, moderns i alvançats, i després tres eixos de naturalea més econòmica i en una visió internacional de la ciutat que lo que busquen és proyectar-la no solament com un núcleu de creiximent urbà, sino també des de la seua situació en relació al restant de la Comunitat Valenciana, el restant de l’Estat espanyol i d’Europa”, ha explicat.

Per la seua banda, l’alcalde de Valéncia ha indicat que quan l’equip que presidix va aplegar al govern de la ciutat “un dels objectius principals era i seguix sent modernisar totes les formes de gestió, millorar la seua efectivitat, la seua eficiència, perque l’Ajuntament és una institució per a donar servici a tots els valencians, i en els recursos llimitats que tenim volem donar-ho de la forma més eficaç possible”.

Ribó ha resaltat la necessitat de “fer un pla de govern que siga eficient, clar, transparent i nos marque les llínees de treball per als pròxims anys, i per a plantejar-ho d’una manera adequada hem demanat este estudi a l’IVIE”.

Segons l’alcalde, és molt important “tindre en primer lloc un diagnòstic econòmic de cóm està la ciutat per a fer un pla de govern sobre unes bases objectives”. Igualment ha destacat que en segon lloc “nos plantegem fer un anàlisis d’aquelles fortalees i punts dèbils que té Valéncia, per a recolzar-nos en els punts més forts i atacar les debilitats”.

El tercer aspecte és “establir les grans llínees de treball” a les que s’ha referit Javier Quesada. “Este treball que hui es presenta per part de l’IVIE nos ha de donar les pautes i nos ha d’ajudar molt a confeccionar el pla de govern, que és l’objectiu final en el que treballem”, ha assegurat Ribó.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: