ÚLTIMES NOTÍCIES

L’autobús de Paterna conectarà des del 4 de juny en la nova Fe i el centre d’especialitats

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha firmat este dijous en el gerent d’Edetania Bus, Salvador Navas, el concert que regula l’extensió de la Llínea 140 de l’autobús municipal al nou Hospital Universitari la Fe de Valéncia i al Centre d’Especialitats Mèdiques de Burjassot, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Juan Antonio Sagredo ha anunciat que el nou servici estarà en funcionament a partir del pròxim 4 de juny en horaris que van des de les 7.00 fins a les 14.30 hores i que tindrà en la rotonda d’Asepeyo de l’Avinguda Vicente Mortes com a punt d’eixida a l’anada i com a parades al regrés l’Ajuntament, l’Auditori i la Rotonda d’Asepeyo.

En la subscripció d’este acort, l’alcalde posa en marcha un autobús directe a cadascun d’estos dos centres sanitaris i “complix aixina en un dels seus compromisos electorals més importants en la ciutadania, que és el de millorar la comunicació en transport públic de Paterna en els dos centres mèdics que, per motius de salut, els paterners i paterneres tenen que visitar freqüentment”, ha subrallat el consistori.

Sagredo ha destacat la “utilitat” d’esta nova llínea que, “a un preu assequible, millorarà considerablement la movilitat dels paterners i paterneres que acodixen a les consultes mèdiques d’estos centres i els aforrarà temps en els seus desplaçaments”, ya que este “autobús sanitari tardarà uns 25 minuts en aplegar a la Nova Fe i 15 minuts al Centre d’Especialitats de Burjassot”.

A este respecte, el primer edil ha recordat que “fins ara la conexió del municipi en estos dos centres era molt deficient i necessitava de transbordos i pago de, a lo manco, diferents mijos de transport, en l’encariment de cost i aument de temps que això supon”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: