ÚLTIMES NOTÍCIES

Els museus Faller, Semana Santa Marinera i del Corpus oferixen visites i activitats la semana vinent

El Museu Faller, el de la Semana Santa Marinera i el del Corpus, tots de Valéncia ciutat, oferiran durant la semana vinent activitats culturals i visites guiades obertes al públic en motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es commemora el pròxim dimecres, segons ha informat l’Ajuntament del Cap i Casal a través d’un comunicat.

Els actes començaran un dia abans, el dimarts 17, en una explicació detallada del procés de restauració de les roques del Corpus en la Casa de les Roques d’este museu. Serà una charrada gratuïta en dos tandes, a les 18.00 i 18.30 hores, a càrreco de l’Institut de Restauració de Patrimoni de la Universitat Politècnica de Valéncia (UPV), responsable de la rehabilitació de les roques.

Eixe mateix dia, a les 19.30 hores el Museu del Corpus també acollirà un acte en una série de donacions privades, com la realisada per l’expresidenta de l’Associació Amics del Corpus, Ampar Peris, d’un vestit de la reina de Saba, o la que farà la comissió fallera de la plaça de Na Jordana d’una reproducció a escala reduïda dels jagants del Corpus.

Ademés, es presentarà la roba confeccionada pel taller d’ocupació municipal, que enguany correspon als ‘blancs’, representants de les 12 tribus d’Israel.

Ya en el Dia Internacional dels Museus, la casa ‘Salvador Caurín’ de la Semana Santa Marinera ha programat entre les 17.30 a 19.30 hores una série de visites guiades a càrrec de la delegació de museus de la Junta Major d’esta festivitat religiosa.

Seguidament, a partir de les 19.30 hores, acollirà la charrada ‘Del cult a la cultura. La patrimonialisació de la Semana Santa Marinera’, a càrrec del professor de la Universitat de Valéncia (UV), Pedro García Pilán.

Tancarà la celebració d’este dia internacional el Museu Faller de Valéncia, en visites guiades el pròxim dumenge 22 de maig de 10.30 a 13.30 hores.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: