ÚLTIMES NOTÍCIES

Els comerços valencians recuperen la llibertat horaria esta mateixa semana

La Conselleria d’Economia ha acceptat els recursos presentats per El Corte Inglés en Alacant i per Natura Park SL en Valéncia contra la restricció horària comercial en festius. En conseqüència, els centres comercials podran obrir de nou els dumenges, tal i com estava abans de les restriccions, segons les resolucions firmades per la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, María José Mira.

En Valéncia s’anulen les dos zones de gran afluència turística (ZGAT), el centre i la zona anexa a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i es torna a la situació anterior de cinc àrees comercials que podran obrir a partir d’este dumenge en el conjunt de la ciutat.

En Alacant podran obrir les grans superfícies en tota la ciutat ya que s’ha acordat retrotraure tot el procediment per a que se subsane el tràmit d’audiència que es devia haver concedit a la gran superfície que ho va reclamar, d’acort en l’informe de l’Advocacia de la Generalitat.

Anuncios

1 Comentario en Els comerços valencians recuperen la llibertat horaria esta mateixa semana

  1. Ahora me cuadra todo el Papaito del Corte Inglés… Como no…pues no sòlo existe el Corte Inglés…. Que parece que sea el rey del mambo…así tienen a las dependientas… Y de crear empleo …..todo mentira…expltan al personal y te lo devuelven cuando ha ellos les conviene

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: