ÚLTIMES NOTÍCIES

Troben un obús entre uns contenidors del Marítim

Agents de la Policia Nacional han localisat i retirat un artefacte explosiu similar a un obús que es trobava entre uns contenidors de fem en un carrer del districte de Marítim, en Valéncia.

Segons un comunicat de la Policia Nacional, els fets varen ocórrer sobre les sèt de la vesprada d’ahir, quan els agents varen ser requerits per la sala del 091 per a que es dirigiren a un carrer del Marítim on s’hi havia vist un objecte semblat a un obús entre uns contenidors.

Els agents es varen dirigir al lloc, on varen localisar l’artefacte i varen prendre les mesures de seguritat oportunes, per lo que es va acordonar la zona fins a l’arribada dels agents especialisats en material explosiu.

Els Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius (TEDAX) varen observar que l’artefacte, tipo obús pero sense punta i d’uns 30 centímetros, es trobava en l’espoleta, per lo que va ser retirat a dependències especials per al seu tractament i desactivació en cas d’estar carregat.

Despuix d’açò, els agents varen realisar una nova requisa per les afores i contenidors propencs per a descartar l’existència de més artefactes, i no varen localisar cap atre.

El proyectil d’artilleria de 75 milímetros, dotat d’un sistema d’activació i previsiblement d’explosiu, s’ha destruït durant el matí de hui.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: