ÚLTIMES NOTÍCIES

L’aigua no deslluïx el fervor dels valencians per la Mare de Deu

@JCF_Valencia

Mils de devots de la Mare de Deu dels Desamparats han peregrinat en la matinada del dissabte al dumenge des de diferents localitats valencianes cap a la Basílica de Valéncia per a participar en els actes organisats en motiu de la festa de la seua patrona, que enguany ha estat marcat per l’amenaça de pluja i que ha arrancat a les 5 de la matinada en la “missa de Descoberta” en la Basílica de la Verge, eucaristía que ha segut presidida pel vicerrector de la Basílica, Rafael Cerdá.

La image ha tingut que ser coberta en plàstic per a que la pluja que ha caigut des de primer hora del matí en Valéncia no li afectara, pero el temps no ha segut obstàcul per a que la plaça estiguera absolutament repleta de gent que volia adorar a la patrona de la ciutat.

Pelegrinage des dels pobles

Des de la localitat de Benifayó i de les seues afores han organisat enguany el duodècim pelegrinage conjunt a la Basílica de la Verge, distant a més de 24 quilómetros, en la que han participat més de 300 persones que varen eixir des de la Plaça Major, a les 21.00 hores d’ahir, despuix de rebre la bendició del retor, Félix Duart.

Igualment, de Paterna han partit més de 3.000 persones a les 3.00 hores de la matinada del dissabte des de l’avinguda Vicente Mortes, procedents de la pròpia localitat i també des de Benimàmet, Bétera, Manises o Quart de Poblet. El recorregut, de tres hores de duració i organisat per l’Associació d’Amics del Camí de la Mare de Deu dels Desamparats de Paterna, ha donat inici despuix del desdejuni en chocolate i pastes a càrrec de l’organisació.

En aplegar a Valéncia, acompanyats en tot moment per la Banda de Tambors i Cornetes del barri de la Coma, han participat en una missa en la Basílica a les 6.00 de la matinada, organisada per l’associació.

De la mateixa manera que en anteriors pelegrinages, despuix de la missa els membres de l’entitat han oferit a la Mare de Deu al peregrí més jove, que sol ser un bebé. En esta ocasió es tracta de tres bebés: Martina García de sis mesos, Izan Romero de sèt mesos i Álvaro Carsi de quatre mesos, ha explicat Fernández.

Recorregut des de l’Horta Nort

Aixina mateix, uns atres mils de feligresos de les localitats d’Aldaya, Alaquàs, Albalat dels Sorells, Albuixech, Foyos, Massalfassar, Museros, Pobla de Farnals, El Puig, Rafelbunyol, Vinalesa i Chirivella, entre unes atres, s’han desplaçat fins a la Basílica de la Mare de Deu. Des de Massamagrell ha partit un pelegrinage en la que han participat més de 400 persones organisada per les dos parròquies de la localitat.

Pel seu costat, de la Vicaría IV han eixit grups de peregrins de localitats com Alboraya, Tavernes Blanques, Bonrepós i Mirambell, Almàssera i Meliana. Centenars de devots han partit també des de distints punts de la Vicaría V, entre ells, les poblacions de Riba-roja del Turia, Vilamarchant, Llíria, La Pobla de Vallbona i L’Eliana.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: