ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Ajuntament de Valéncia instalarà 55 passareles en les plages de la ciutat

L’Ajuntament de Valéncia instalarà a partir d’este dilluns les 55 passareles que faciliten l’accés a les plages de la ciutat. Aixina, en la plaja de la Malvarosa, on enguany onejarà novament la bandera blava despuix de huit anys d’absència, s’habilitaran 10 passareles. Ademés, el consistori habilitarà els servicis de llavapeus i ducha, i reforçarà el de manteniment i neteja dels elements disposts en estos espais urbans, segons ha informat en un comunicat.

La Regidoria del Cicle Integral de l’Aigua posarà en marcha estes actuacions per a facilitar l’us de totes les plages de la ciutat durant el periodo estival. Els treballs, que començaran en el nort del llitoral de la ciutat, culminaran al sur, en la Gola del Perelló.

Una volta conclós este procés, en unes tres semanes, la ciutadania que s’acoste a qualsevol plaja de la ciutat trobarà disponible per al seu us les distintes passareles i servicis de llavapeus i ducha.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: