ÚLTIMES NOTÍCIES

Tres detinguts per furtar 56.000 quilos de taronges en l’Horta

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones i investigat a atres tantes per la seua relació en el robo de 56.000 quilos de taronges en Aldaya, Quart de Poblet i Picassent, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

Els detinguts són espanyols, tenen entre 23 i 44 anys i estan acusats en distint grau dels delictes de furt, robo en força i falsetat documental.

Membres de l’equip de robos en el camp varen sorprendre a un dels detinguts mentres intentava vendre la taronja sostreta en un almagasén de compra venda de cítrics en Alcàsser.

Els agents varen detectar que les varietats de taronges que pretenia vendre eren Valencia i Navel Power, empleades normalment per a la seua comercialisació com a taronja de taula.

També varen comprovar que esta persona va presentar senyes falsificades la procedència de les quals indicava ser de Cullera, pero en realitat era procedent d’un robo en un camp de Picassent.

El total de quilos sostrets ascendix a 56.000 quilos de taronges, encara que varen ser recuperats més de 1.000, que varen poder ser tornats als seus llegítims propietaris.

Les diligències instruïdes han segut entregades als decanats dels jujats de Torrent i Picassent.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: