ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna acusa a Marzà de “maltracte i discriminació” al municipi en matèria d’educació

El regidor d’Educació, Joventut i Deports de l’Ajuntament de Paterna, José Manuel Mora, ha reprochat este dijous al conseller d’Educació, Vicent Marzà, “el maltracte, l’abandó i la discriminació que sofrix el municipi de Paterna en matèria d’educació”.

En estos térmens s’ha expressat l’edil despuix de conéixer la decisió de la conselleria d’Educació d’eliminar per al pròxim curs 2016-2017 una unitat de l’Escola Infantil El Molí, una de les úniques nou guarderies públiques que el Consell tenen en tota la Comunitat Valenciana, segons ha informat el consistori en un comunicat.

“És una vergonya que la conselleria prometa educació pública i gratuïta de zero a tres anys i per al pròxim curs nos lleven una de les dos aules d’u a dos anys que té este centre públic”, ha afirmat Mora, qui ha reclamat no només la continuïtat de l’aula, sino també la seua creació i consolidació, ya que fins ara, es té que habilitar cada any davant l’elevada demanda d’alumnes que registra este centre.

Com a prova de la “marginació” de Paterna que denuncia el regidor, Mora ha recordat al conseller Marzà que el Consell Escolar Municipal de Paterna va solicitar la revisió del mapa escolar de la Canyada. “Lo que no esperàvem d’esta conselleria és que eixa revisió fòra en detriment de l’ensenyança pública”, ha afirmat José Manuel Mora en referència a la concessió d’una segona llínea en un colege concertat de la Canyada.

Aixina mateix, José Manuel Mora ha senyalat que el Consell Escolar també ha demanat l’habilitació d’una segona unitat de tres anys per al CEIP Jaume I, reclamació que també està “desatesa” i, en canvi –ha puntualisat– “s’han presentat dos arquitectes de la conselleria en el CEIP Vicente Mortes per a habilitar un aula de dos anys que ni tan sols hem demanat i que, en cas de reclamar-la, la voldríem per al CEIP Antonio Ferrandis”.

Per últim, l’edil ha recordat, ademés, que l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha reclamat, en vàries ocasions, reunir-se en el conseller d’Educació, Vicent Marzà, sense que, fins a la data, s’haja rebut resposta alguna a dita solicitut.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: