ÚLTIMES NOTÍCIES

Les plages valencianes lluiran enguany 125 banderes blaves

La Comunitat Valenciana ha obtingut en 2016 el major número de plages en bandera blava d’Espanya, en 125, cinc més que l’any passat, i en 14 ports deportius, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Estes senyes suponen que una de cada cinc banderes blaves, otorgades a les plages i ports deportius espanyols otorgades per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), onejarà en la Comunitat Valenciana.

Aixina, zones de bany tan emblemàtiques com la de la Malvarrosa i el Cabanyal en Valéncia, Masbó en Moncofa, i la Punta del Raset i de Les Rotes en Denia, La Cala en Finestrat, i les de Paradís i de Bon Nou en La Vila han recuperat este reconeiximent i ademés dos noves plages han obtingut la bandera blava per primera volta enguany, la Plaja Sur en Peníscola i la Plaja de Cales de Santiago Bernabeu en Santa Pola.

Per això, la consellera d’Agricultura, Mig ambient, Canvi Climàtic i Desenroll Rural, Elena Cebrián, ha transmés personalment la seua felicitació als ajuntaments de la Comunitat Valenciana que han obtingut banderes blaves en les seues plages.

En concret, han rebut esta distinció 125 plages i 14 ports deportius en la Comunitat Valenciana. És important resaltar que el 90% de les plages que s’han presentat han obtingut la bandera blava, aixina com el 100% dels ports deportius candidats.

Per una atra part, la consellera també ha volgut felicitar a totes aquelles persones que acodixen a les plages i que en les seues actituts responsables “nos ajuden a cuidar-les i respectar-les i les convertixen en llocs modèlics en els que poder gojar del sol i de la mar”.

Aixina, ha destacat estes sifres ya que els criteris de concessió de banderes blaves per a plages són “cada any més exigents” en relació al compliment dels estàndarts de calitat ambiental en el municipi, i també sobre servicis per als usuaris de les plages i nivell de seguritat per als banyistes, “i la Comunitat Valenciana està passant en nota totes i cadascuna d’estes importants consideracions”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: