ÚLTIMES NOTÍCIES

Professionals de l’audiovisual critiquen que el Consell elegixca productores no valencianes per a ‘Orgull de ser valencians’

L’Associació de treballadors de l’Audiovisual (Atrau) ha manifestat la seua “profunda decepció” i “perplexitat” davant la campanya institucional ‘Orgull de ser valencians’ promocionada per la Generalitat Valenciana, i realisada per la productora Vimema Films, localisada en Barcelona, en colaboració en la madrilenya Colectivo 17, i no per professionals de la Comunitat Valenciana.

Segons han expressat en un comunicat, l’eslògan elegit “es contradiu rotundament en la decisió de l’Eixecutiu valencià a l’hora d’elegir als professionals als que encarregar dita campanya”. Ademés, han criticat que “l’orgull del que presumix sembla no existir en la ment dels que gestionen els nostres recursos públics, buscant fòra del nostre territori allò que es pot i es deu trobar dins”.

A Atrau li “sorprén” la “poca sensibilitat” demostrada cap al “maltractat sector audiovisual”, cap als professionals valencians, les agències de publicitat i les productores que “porten sofrint des de fa anys una situació insostenible que seguix generant taxes de desocupació superiors al 90 per cent”, segons han indicat.

“Les característiques tècniques del treball realisat no justifiquen en modo algun l’haver recorregut a professionals que habitualment eixerciten el seu treball fòra dels llímits de la Comunitat Valenciana”, han afegit.

Per un atre costat, l’associació ha sostingut que “de poc han servit les contínues reunions i reivindicacions, l’elaboració d’extensos informes i propostes –en les que Atrau ha colaborat activament–, si s’acaba despreciant als nostres professionals”.

“En Atrau no entenem que el nostre govern no haja volgut confiar en uns treballadors que s’han guanyat un prestigi que, per lo vist, ací no es valora. No són les bones paraules sino els fets en forma de mesures concretes els que resoldran la greu situació que patim”, han finalisat.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: