ÚLTIMES NOTÍCIES

Naix el Valencia Beach Festival en un cartell dedicat a la música alternativa

La ciutat de Valéncia contarà este estiu en una nova cita musical, en esta ocasió dedicada a l’oferta alternativa. Es tracta del Valencia Beach Festival (VBF), que es desenrollarà del 24 al 26 de juny en la Marina Real del Port de Valéncia.

La promotora valenciana Mundosenti2, impulsora del VBF, s’alia en Tranquilo Música, que enguany celebra el seu 20 aniversari, per a conseguir “una proposta única que siga rellevant per a la cultura creixent en Valéncia”, auguren els seus impulsors a través d’un comunicat.

VBF 2016 es presenta en “un cartell alternatiu, on regna la diversitat i la música d’altura”. Aixina, en la nòmina d’artistes figuren Buzzcocks, banda que en 2015 va complir 40 anys en els escenaris sense perdre un àpiç de la seua potència i contundència en el directe.

Ademés, James Taylor Quartet, una de les bandes més interessants i respectades de Regne Unit, serà una d’estes mostres de diversitat, la seua música pot passejar-se pel roc, el soul, el jazz, el funk o fins i tot el rap.

MÉS BANDES

Álex Cooper també s’unirà a la festa, celebrant els seus 30 anys de carrera, per a això ha reunit a tota la banda i delectarà al públic en els*hits de Los Flechazos i de Cooper.

Pel seu costat, en ‘Nombres y Apellidos’, el seu últim ep, Nueva Vulcano afegiran el seu toc al VBF. També passaran per l’escenari Guadalupe Plata, que s’han consolidat com una de les bandes en més personalitat del territori espanyol; Chucho, en nou treball baix el braç; Marc Jonson, per a afegir-li un toc d’intimisme al festival.

Aixina mateix, es contarà en la presència dels valencians Modelo de Respuesta Polar, també vénen en nou treball recent eixit del forn ‘Dos Amigos’ i des de Chicago aplegaran JC Brooks and The Uptown Sound.

L’experimentació i els ritmes gamberros estaran en mans de Betunizer i Crudo Pimento mostraran la seua fusió de tot tipo de ritmes.

Per a tancar el cartell, Red Buffalo demostrarà la força del seu directe.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: